Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd. Dit is over het algemeen binnen 1 tot 3 werkdagen.
De verzending van uw bestelling gratis.

Uw bestelling wordt binnen Nederland verstuurd via Postnl,  of DHL. Voor bestellingen naar het buitenland wordt gebruik gemaakt van GLS.  Wordt uw bestelling als pakket verstuurd, dan ontvangt u van ons een track en trace code.

De meeste producten passen door de brievenbus.
Nadat u uw bestelling heeft bevestigd, geven wij u de verzenddatum en de wijze van verzending aan: door de brievenbus of via de postbode.

Het is mogelijk een ander adres op te geven als bezorgadres. Dit kunt u aangeven bij "Toelichting" op het bestelformulier.

 

Niet thuis?

- PostNL 

Wilt u niet dat uw pakket wordt bezorgd bij de buren, geef dit dan ook aan op het bestelformulier. Bij Postnl is het ook mogelijk te kiezen voor bezorging op een postkantoor. Geef deze voorkeur dan aan op het bestelformulier.

-DHL

Uw pakket wordt aangeboden bij de buren. Is dit niet mogelijk, dan wordt er een kaart achtergelaten met een code. U kunt dan een nieuwe afspraak maken. Het is ook mogelijk uw pakket direct bij een DHL Service Point te laten bezorgen. Geef deze voorkeur dan aan op het bestelformulier.

-GLS

Uw pakket wordt bij niet thuis, aangeboden bij de buren. Zijn zij ook niet thuis, dan wordt uw bestelling mee teruggenomen naar het depot. De postbode laat een bericht achter. U kunt dan een nieuwe afspraak maken.

Alle genoemde bedragen op onze website zijn inclusief BTW.

Woont u in België? Geeft u dit dan aan bij "Opmerkingen veld" aan het einde van het bestelformulier