18-12-2017

Goed verpakt snelle service Goede beschrijving er bij hoe het werkt

Debby uit Dongen


26-10-2017

Prima service, goede producten. Fijn dat horloge helemaal ingesteld kan worden!

Liedje
Bussum


24-09-2017

prettig communiceren
 

Majoor Kees
Zevenhuizen


12-09-2017

Automatische pillendoos met alarm en beveiligd. Een uitkomst voor mijn moeder. Ze vergeet nu de medicijnen niet meer

Snelle levering en goed product. Zijn er blij mee!
 
Agnes de Bruin
Made

09-04-2017

Het Cadex Vibra Plus horloge voldoet prima en kan het zeker aanbevelen , het horloge maakt me zelfs om 6 uur wakker

als de eerste keer medicijnen gegeven moeten worden.

Met vriendelijke groet

Henk Naber


Zeer goede en snelle service verleend! Tot 2x toe horloge van mijn zoon binnen 2 weken retour gestuurd.Door Lydion klacht goed behandeld zonder discussie.
De volgende dag al een nieuw horloge mogen ontvangen. Keurige nette begeleidende brief erbij met manier verwerken en oplossen. Dik tevreden over Lydion en zal zeker Lydion bij mijn vrienden aanbevelen!
Goede service is goud waard!
geplaatst door: Helenadatum reactie: 10-9-2015 14:11:51

 


Kijk, hier word ik nu eens welgezind van zie.
Een bedrijf dat luistert naar z'n klanten...is niet altijd even evident precies!
Het bestellen kan énkel maar vlotter verlopen hoor!
Mooi mooi mooi!

Met vriendelijk groeten,
Piet
geplaatst door: Piet datum reactie: 5-9-2014 14:40:26


Toet, toet!!!

Zo snel
Als het licht
Zo snel gaat dat
Het flitst voorbij
Rapper dan
Een vliegende deurmat
Is het raadsel
dat ik niet verzon
ra ra ra wie…
Het is Lydion

geplaatst door: bouwhuis datum reactie: 1-2-2013 05:10:25


De invisible clock is in middels gearriveerd en geprogrammeerd. Hij werkt uitstekend met een duidelijk hoorbaar signaal. Hij ligt in de kamer op een centrale plaats en is duidelijk hoorbaar, ook in de achterkamer en de slaapkamer, als de deuren tenminste openstaan en dat is bij ons meestal het geval als we niet in de woonkamer zijn.
Ook de retourbetaling is inmiddels bijgeschreven op onze rekening. Wij zijn erg tevreden voor de wijze waarop u een en ander hebt afgehandeld.
Met vriendelijke groeten,
Jan Schotanus

geplaatst door: Schotanus datum reactie: 31-8-2012 16:08:53Wij ontvingen van U al vlug
Het signaalhorloge weer terug
En naar ik zie
Met nieuwe energie

De pillen worden nu weer ingenomen
Wanneer daarvoor de tijd is gekomen

vriendelijk bedankt
C. en S.M. van den Berg

geplaatst door: van den Berg datum reactie: 21-4-2012 16:41:39Meer dan aangenaam is het als men een beroep doet op uw servicedienst. U belooft terug te bellen en doet dat ook. Vervolgens wordt men zeer vriendelijk en bekwaam geholpen.
Kom er maar eens om in deze tijd!

Met vriendelijke groet,
Henk Vergunst

geplaatst door: Vergunst datum reactie: 4-4-2012 12:44:34


Voor mijn man heb ik het zwarte Medoshorloge met velcro band gekocht. Hij vindt het een heel sportief model en is er heel blij mee. Zijn diabetes gaat nu veel beter en hij voelt zich echt prima!

geplaatst door: Bruins datum reactie: 29-3-2011 19:21:49


Wij zijn erg blij met de Beveiligde Automatische Pillendoos van Lydion. Tot nu toe sprong mijn vrouw 5x per dag op de fiets om medicijnen aan haar moeder te geven. Met deze pillendoos is dat niet meer nodig en zijn we zeer gerust omdat de juiste medicijnen op de goede tijd wordt aangeboden.Nu gaat mijn vrouw voor de gezelligheid en niet omdat het moet.Nogmaals, een aanrader!
geplaatst door: De Groot datum reactie: 13-12-2010 11:47:10


Hallo daar in Lage Zwaluwe, Super bedankt voor de snelle levering en de persoonlijke noot in de email. Ga zo door! Vriendelijke groeten, Koen van Kol
geplaatst door: Koen van Kol datum reactie: 5-5-2009 13:02:49


Een paar weken geleden heb ik voor onze zoon van 7 jaar het Medos horloge besteld om hem te helpen op tijd naar de wc te gaan om te plassen.Ik had eerst zo mijn twijfels maar ik moet zeggen dat het voor onze zoon een geweldige uitkomst is. In plaats van een paar natte broeken per dag en/of door de juf naar de wc te moeten worden gestuurd, krijgt hij nu een discreet signaal waardoor hij bijna altijd op tijd is. Vooral heel goed voor zijn zelfvertrouwen en voor mij minder gedoe met verschoningen en de was. Ik heb nog een paar kleine opmerkingen: ?het is jammer dat er maar 6 tijden kunnen worden ingesteld, 7 of 8 zou voor ons nog iets beter zijn?de klittenbandsluiting is niet optimaal, het is vrij grof voor een 7-jarig kinderpolsje en er gaan allerlei draadjes en pluisjes tussen zitten, een rekbare metalen band of leren band met gesp zou wellicht beter zijn?en helaas wil onze ziektekostenverzekeraar het horloge niet vergoedenMaar desalniettemin wil ik jullie mijn complimenten overbrengen.Het horloge heeft het leven voor onze zoon en mij echt een beetje mooier gemaakt!
geplaatst door: Mevrouw de Blok datum reactie: 4-3-2009 13:02:17


Ik heb de wekker al ontvangen. Dank voor de razendsnelle service. De eerste `piep` is net gegaan en ik denk dat ik zo geen medicijnen meer zal vergeten :)
geplaatst door: Cass van Dijk datum reactie: 28-2-2009 13:01:44


angs deze weg willen wij u (Lydion) even laten weten, dat wij het nieuwe toegestuurde horloge in goede orde hebben ontvangen. Wat betreft de service uwer zijde, u spreekt over coulance in uw brief, kunnen wij alleen maar concluderen dat dit ver boven alles uitsteekt. Ondanks dat het defect zich net buiten de garantieperiode zich voor deed, is er toch direct door u besloten om een nieuw horloge toe te sturen. Wij kunnen uw onderneming / producten iedereen aanraden, geweldig die service van uw zijde, blijf zo doorgaan. Nogmaals hartelijk dank, ook namens onze zoon Rick. Fam. Albers
geplaatst door: Familie Albers datum reactie: 6-9-2008 13:01:16


Ik kreeg twee maanden terug te horen dat type 2 suiker heb dus weer op de medicijnen. Waarom weer, ik slik al dertig jaar medicijnen voor epilepsie dat had ik onder controle, maar nu deze pil erbij...even zag ik het niet meer zitten. Totdat ik op internet kennis maakte met Lydion dat was ook voor mij de oplossing ik kon de medicatie voor de suiker goed optijd in nemen. Ik ben Lydion zeer dankbaar voor deze oplossing dank u h.korevaar
geplaatst door: Hans Korevaar datum reactie: 28-6-2008 13:00:49