Zijn de prijzen op de website inclusief BTW?

Ja, alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW

Hoe lang heb ik garantie?

Wettelijke garantie
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Fabrieksgarantie
U heeft 1 jaar garantie op alle producten van Lydion. Zolang als u garantie heeft op een product, garandeert de importeur dat het product bij normaal gebruik goed blijft werken. Als een product kapot gaat terwijl u er nog garantie op heeft, zullen wij eerst proberen het kosteloos te repareren of vervangen. Lukt dit ons niet binnen een redelijke termijn, dan zullen wij u (een deel van) het aankoopbedrag vergoeden.

Beperkte garantie
Batterijen hebben een korte garantie periode,

Geen garantie
Defecten veroorzaakt door normale slijtage, zand-, val- of vochtschade, verkeerd gebruik of achterstallig onderhoud vallen niet onder de garantie.

De juwelier wil de batterij niet vervangen. Wat nu?
Antwoord: U kunt het horloge naar ons opsturen, zodat wij de batterij voor u vervangen. De kosten hiervoor zijn € 11,50 inclusief verzending.

Waar kan ik een ander horlogebandje kopen?
Antwoord: De horloges van Lydion hebben een standaard breedte. Bij elke juwelier of winkel kunt u een horlogebandje uitzoeken."