Deze pillendoos is een beveiligd automatisch medicijn-alarm en pillendoossysteem ontworpen voor het innemen van de juiste medicijnen op de juiste tijd, ook wel medicijndistributie systeem of medicijndispenser genoemd.

  • De Beveiligde Automatische Pillendoos geeft al uw medicijnen uit, tot wel 28x per dag en waarschuwt u met een luid alarm en knipperend rood licht (maximaal 60 minuten), wanneer het tijd is om medicijnen in te nemen.
  • De Carrousel bevat 29 aparte vakjes, die de zorgverlener of apotheker eenvoudig kan vullen met medicijnen (tabletten), zodat een juiste dosering wordt verkregen. De pillendoos heeft een slot en er is 1 sleutel aanwezig.
  • De Beveiligde Automatische Pillendoos geeft de juiste medicijnen uit, in de juiste dosering en op de juiste tijd. Wanneer het alarm gaat, (luid alarm en knipperend licht), dan pakt de gebruiker de pillendoos met 1 hand. Door het eenvoudig omkeren van de pillendoos, valt de juiste medicatie uit de opening in de hand van de patiënt.
  • Gebruikt u bijvoorbeeld 4x medicijnen per dag, dan hoeft de carrousel maar 1x per week worden gewisseld.
  • Wanneer de medicatie binnen het uur niet wordt ingenomen, dan zal de pillendoos het vakje doorschuiven naar de volgende dosering. Zo wordt voorkomen dat er een dubbele dosis wordt ingenomen.


Gratis bij uw bestelling: U ontvangt gratis een extra carrousel en een tweede sleutel. Zo heeft u 1 carrousel in de Beveiligde Automatische Pillendoos en de andere kunt u alvast (laten) vullen.

Deze Beveiligde Automatische Pillendoos is ook voor degenen met een complex medicijn gebruik. 

De Beveiligde Automatische Pillendoos wordt onder andere geadviseerd voor:

- senioren met geheugen problemen
- ouderenzorg
- blinden en slechtzienden
- verstandelijk gehandicapten
- patiënten met Alzheimer
- psychiatrische patiënten
- patiënten met hersenletsel
- patiënten die zelfstandig wonen
- zelfstandig wonen onder begeleiding
- bejaarden- en verzorgingstehuis
- afdeling in ziekenhuis
  
                                             Juiste dosering - Juiste medicatie - Juiste tijd